Rață confiată cu migdale coapte și sos de mure

49,00 lei TVA inclus

Pulpele de rață sunt confiate în casă prin coacere lentă minim 12h, la 80-90 de grade. Migdalele sunt coapte în grăsime de rață, la fel ca și cipsurile de cartofi. Murele sunt blendate și strecurate de semințe apoi reduse cu vin roșu și condimentate cu sare, piper și ajwain. (Murele se înlocuiesc cu afine sau alte fructe de pădure în funcție de sezon)

 

Stoc epuizat

Descriere

Pulpele de rață sunt confiate în casă prin coacere lentă minim 12h, la 80-90 de grade. Migdalele sunt coapte în grăsime de rață, la fel ca și cipsurile de cartofi. Murele sunt blendate și strecurate de semințe apoi reduse cu vin roșu și condimentate cu sare, piper și ajwain. (Murele se înlocuiesc cu afine sau alte fructe de pădure în funcție de sezon)