La Athanor nu oferim servicii de restaurant cu pretenții. Nu pentru că nu ne-am dori mese cu fețe de mese, chelneri impecabili și fiecare detaliu perfect (eu aș fi cel mai încântat!) ci pentru că e practic imposibil: în weekend sunt singur, eu gătesc, eu servesc, eu debarasez. Oricât aș căuta un ajutor la servire doar pe weekend el e imposibil de găsit în Gurbănești. Așadar uneori servirea mai întârzie, durează ceva mai mult sau mai uit că m-ați rugat acum 10 minute să vă aduc ceva. Am avut și experiențe neplăcute pentru că așteptările erau prea diferite de realitate. Pentru ca toți să fim mulțumiți de un weekend reușit atunci când luați bilet sunteți de acord cu următoarele:

Vă rog țineți cont că Athanor e un bistrou cu mese dispersate într-o grădină la țară, nu un restaurant de fine-dining. Curtea, deși curată și amenajată cu mese și scaune confortabile și umbroase, are destule detalii de curte de țară: scule și utilaje agricole depozitate prin colțuri, vreun pui fugit de la vecini sau fructe căzute din pomi care nu au apucat să fie culese. Covărșitoarea majoritate a clienților mai degrabă apreciază experiența autentică, dar avem uneori surpriza ca așteptările să fie prea diferite de ce oferim. Dacă aveți așteptări de confort și servicii de nivel fine-dining, Athanor nu e experiența potrivită. Noi ne concentrăm pe mâncare și ingrediente cu resursele puține pe care le avem.