Rezervare

Online sau telefonic: 0729078898

Câteva precizări importante pentru a evita neînțelegerile.

La Athanor nu veniți pentru servicii de restaurant cu pretenții. Nu pentru că nu ne-am dori mese cu fețe de mese, chelneri impecabili și fiecare detaliu perfect (eu aș fi cel mai încântat!) ci pentru că e practic imposibil: în weekend sunt singur, eu gătesc, eu servesc, eu debarasez. Oricât aș căuta un ajutor la servire doar pe weekend el e imposibil de găsit în Gurbănești. Așadar uneori servirea mai întârzie, durează ceva mai mult sau mai uit că m-ați rugat acum 10 minute să vă aduc ceva. Am avut și experiențe neplăcute pentru că așteptările erau prea diferite de realitate. Pentru ca toți să fim mulțumiți de un weekend reușit atunci când luați bilet sunteți de acord cu următoarele:

  1. La masă veți găsi vesela, tacâmurile, șervețele, pahare.
  2. Dacă sunt mai mult de 10 persoane pe terasă, e posibil să fie nevoie să veniți la barul din fața bucătăriei pentru servire. Dacă sunt 10 sau mai puține, cel mai probabil vă servesc eu la masă. Același lucru e valabil și pentru băuturi.
  3. E mai rapid ca pentru cerințe punctuale să veniți la mine la bucătărie să cereți.
  4. Folosiți același set de tacâmuri pe parcursul mesei.
  5. Servirea nu începe până nu sunt toți cei așteptați așezați la masă. Asigurați-vă că dacă veniți cu mașini diferite, încercați să ajungeți la ora programată. Servitul decalat de unul singur e practic imposibil.
  6. Nu putem accepta copii sub 10 ani. Oricât promit, părinții nu-și supraveghează copii iar eu nu am timp sau resurse pentru asta. Am încercat de câteva ori, rezultatul a fost neplăcut: stress, clienți nefericiți, acuze că urăsc copii. Sorry, mi-ar fi plăcut dar la resursele de acum, nu.
  7. Respectați regulile anti-COVID, instrucțiunile afișate
  8. Dacă sunteți un grup în care cineva plătește pentru mai mulți, asigurați-vă că invitații primesc un link la pagina asta și îl citesc.

Vă rog țineți cont că Athanor e un bistrou cu mese dispersate într-o grădină la țară, nu un restaurant de fine-dining. Curtea, deși curată și amenajată cu mese și scaune confortabile și umbroase, are destule detalii de curte de țară: scule și utilaje agricole depozitate prin colțuri, vreun pui fugit de la vecini sau fructe căzute din pomi care nu au apucat să fie culese. Covărșitoarea majoritate a clienților mai degrabă apreciază experiența autentică, dar avem uneori surpriza ca așteptările să fie prea diferite de ce oferim. Dacă aveți așteptări de confort și servicii de nivel fine-dining, Athanor nu e experiența potrivită. Noi ne concentrăm pe mâncare și ingrediente cu resursele puține pe care le avem.

Pentru orice informații folosiți telefonul (zero șapte doi 9078898) sau email-ul (florin a rond athanor punct ro).

Pentru a rezerva alegeți mai întâi luna:

(rezervarea presupune că ați acceptat toate condițiile de mai sus.)