Site Overlay

Pachet mixt DE POST (1 urzici + 1 linte)

Completă cu urzici, ceapă și leurdă

Urzicile sunt gătite la aburi câteva minute, pentru a le înmuia, dar fără a le pierde savoarea. Sunt apoi călite în ulei de floarea soarelui virgin cu ceapă și usturoi verde. La final, cu zeama lăsată de ele, se face un sos cu puțină făină și mălai, bine fiert. Totul, împreună cu cartofii fierți tăiați cubulețe și leurda proaspătă tocată, se pune în complete și se coc 20 de minute. Merge servită cu o salată verde proaspăt preparată (nu ține la livrare).

 

Completă cu linte

E o rețetă neobișnuită în bucătăria românească, dar “Lentil Pie”, din care se inspiră, e un fel vegan savuros. Conține, pe lângă linte, ceapă, roșii în suc propriu, morcovi, usturoi, țelină, cartofi. Merge servită cu o salată de ”frunze verzi” de sezon, proaspăt preparată (nu ține la livrare).

65,00 lei

Completă cu urzici, cartofi și leuștean.

- epuizat

Completă cu linte

- epuizat

- epuizat