Completă cu soubise cu orez (DE POST)

31,61 lei

Soubise-ul e o mâncare franțuzească populară din ceapă. Rețeta e adaptată de Suzanne Goin și eu am folosit-o pe post de garnitură cu foarte mult succes în ultimul an la multe feluri de carne servite la bistrou. M-am decis să o fac completă pentru că e atât de surprinzător de gustos încât deseori mâncam până mă săturam doar garnitura de soubise:)  E ceapă călită extrem de lent  cu mult cimbru, la care se adaugă un orez carnaroli (pentru risotto) fiert numai câteva minute. Coacerea finală e la cuptor, unde orezul cu cimbrul și cu ceapa fuzionează pentru un rezultat surprinzător (nu mai are deloc gust de ceapă). Salata e pătrunjel tocat cu un pic de usturoi, lămâie și ulei de măsline.

- epuizat

SKU: 1483-1-2 Categorii: ,

descriere

O completă are aproximativ 350 grame și împreună cu salata sunt o masă destul de consistentă – ingredientele sunt scăzute de la coaceri și nu conține ingrediente de “umplutură”. Pentru o persoană obișnuită e un fel de mâncare complet, de unde și numele. În general, raportul e 100 grame carne, 60 grame legume, 100 grame aluat, 30-40 ml sos. Sosurile sunt strict cele rezultate din gătire, fără a mai fi îndoite.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.