Completă cu ceafă de vită coaptă 8 ore

31,61 lei

E una din rețetele spectaculoase de la Athanor: o ceafă de vită întreagă (5-10 kg) e coaptă lent, peste noapte, în cuptor la 130-110 grade. Apoi e răcită bine, tăiată și amestecată cu un mix de legume și cartofi călite în ulei de măsline.

Ca la toate “completele” pentru “pereți” folosim un aluat din făină dură italiană, cu maia, ou, unt, osânză, lapte, dospit lent, iar pentru bază un aluat de tartă cu unt bucăți, combinație care oferă gustul și textura specială pentru o umplutură atât de elaborată. Ingredientele gătite sunt tăiate bucăți la cuțit, condimentate și folosite ca umplutură.

- epuizat

SKU: 1483 Categorie:

descriere

O completă are aproximativ 350 grame și împreună cu salata sunt o masă destul de consistentă – ingredientele sunt scăzute de la coaceri și nu conține ingrediente de “umplutură”. Pentru o persoană obișnuită e un fel de mâncare complet, de unde și numele. În general, raportul e 100 grame carne, 60 grame legume, 100 grame aluat, 30-40 ml sos. Sosurile sunt strict cele rezultate din gătire, fără a mai fi îndoite.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.