Site Overlay

Completă cu ceafă de porc brasată în lapte, cu legume

E practic aceeași rețetă italiană excepțională pe care o servim la terasă: ceafa se ține la sare 24 h, e bine rumenită pe toate părțile, apoi e brasată 8-10 h (peste noapte) în cuptor, la temperatură joasă. Cartofii ți morcovii sunt tăiați cuburi, căliți în puțină untură, apoi stinși și fierți puțin în sosul de la ceafă.

Ca la toate “completele” pentru “pereți” folosim un aluat din făină dură italiană, cu maia, ou, unt, osânză, lapte, dospit lent, iar pentru bază un aluat de tartă cu unt bucăți, combinație care oferă gustul și textura specială pentru o umplutură atât de elaborată. Ingredientele gătite sunt tăiate bucăți la cuțit, condimentate și folosite ca umplutură.

Sosul de la brasare, care conține toate zemurile de la coacere și laptele scăzut, se blendează și se adaugă după o primă coacere.

Mie unul rezultatul mi se pare mai gustos chiar decât felul de mâncare original.

29,00 lei

- epuizat