2 complete cu ceafă de porc brasată 8h în lapte, cu legume

From 70,00 lei

E practic aceeași rețetă italiană excepțională pe care o servim la terasă: ceafa se ține la sare 24 h, e bine rumenită pe toate părțile, apoi e brasată 8-10 h (peste noapte) în cuptor, la temperatură joasă. Cartofii și morcovii sunt tăiați cuburi, căliți în puțină untură, apoi stinși și fierți puțin în sosul de la ceafă.

Ca la toate “completele” pentru “pereți” folosim un aluat din făină dură italiană, cu maia, ou, unt, osânză, lapte, dospit lent, iar pentru bază un aluat de tartă cu unt bucăți, combinație care oferă gustul și textura specială pentru o umplutură atât de elaborată. Ingredientele gătite sunt tăiate bucăți la cuțit, condimentate și folosite ca umplutură.

Sosul de la brasare, care conține toate zemurile de la coacere și laptele scăzut, se blendează și se ambalează separat. Îl veți adăuga în complete înainte de a le pune la încălzit.

Mie unul rezultatul mi se pare mai gustos chiar decât felul de mâncare original.

Colesaw
O salată de varză și morcovi, cu o maioneză light făcută cu ouă de țară.
Completă cu ceafă de porc brasată în lapte
Description
2 × Completă cu ceafă de porc brasată în lapte, cu legume
29,00 lei

- epuizat

SKU: 1042 Categorii: ,

descriere

O completă are aproximativ 350 grame și împreună cu salata sunt o masă destul de consistentă – ingredientele sunt scăzute de la coaceri și nu conține ingrediente de “umplutură”. Pentru o persoană obișnuită e un fel de mâncare complet, de unde și numele. În general, raportul e 100 grame carne, 60 grame legume, 100 grame aluat, 30-40 ml sos. Sosurile sunt strict cele rezultate din gătire, fără a mai fi îndoite.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.