fbpx
Site Overlay

Curcan brasat 10 h cu legume, anason și scorțișoară / piure de cartofi / Tartă cu caise și nuci

From 32,50 lei

Desertul e opțional. Selectează "Fără desert" mai jos, dacă nu vrei desert.
Desert: Tartă cu caise și nuci
O tartă clasică, cu caise din grădină (congelate în vară), zahăr caramelizat, unt și aluat cu unt bucăți.
Selectează numărul de porții:

25 în stoc

SKU: 815 Categorii: ,

Descriere

E una din rețetele care au apărut organic la Athanor, după tot felul de încercări. Preia o tehnică de brasare și condimentele (anason stelat, scorțișoară, enibahar) de la miel. E una din cele mai fragede și savuroase forme sub care puteți mânca curcan. Piureul e făcut cu unt, lapte bătut și parmezan.
Desert: O tartă clasică la Athanor, cu aluat cu mult unt bucăți care dă un mix de foietaj/pate brise, cu caise din vară, congelate.
Supă propusă: E frig, merge o supă de cartofi cu praz. (Rețeta o primiți după confirmarea comenzii)
Dacă nu ați citit înainte despre filosofia “Bring Your Own Soup” și ce ne propunem cu oferta noastră, vă recomand să vă lămuriți mai întâi aici: BYOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *