fbpx
Site Overlay

Piept de rață la grătar / gratin de cartofi cu bacon / clafoutis de caise cu nuci

From 32,50 lei

Desertul e opțional. Selectează "Fără desert" mai jos, dacă nu vrei desert.
Desert - clafoutis de caise cu nuci
Un clafoutis clasic cu lapte și ouă de țară,  caise congelate din vară puțin caramelizate în zahăr, cu alune de pădure.
Selectează numărul de porții:

14 în stoc

SKU: 800 Categorii: ,

Descriere

Pieptul de rață e marinat 24h cu ierburi și ienupăr, apoi e copt lent la grătarul argentinian (profilele care scurg grăsimea împiedică grăsimea să ia foc). Rezultatul are o savoare pe care nu ați mai întâlnit-o la un piept de rață până acum. Gratin-ul de cartofi e făcut cu smântână și bacon afumat în casă cu viță de vie – savoarea de fum e mult mai fină și fructată.

Desert: clafoutis clasic cu caise congelate din vară, puțin caramelizate în zahăr, cu alune de pădure.

Supă propusă: supă de linte. (rețeta de supă o primiți odată cu confirmarea comenzii) Dacă nu ați citit înainte despre filosofia “Bring Your Own Soup” și ce ne propunem cu oferta noastră, vă recomand să vă lămuriți mai întâi aici: BYOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *