fbpx
Site Overlay

Ceafă de porc brasată 10h în lapte / varză felii la cuptor și mămăliguță / pere poșate în caramel

From 32,50 lei

Ceafă de porc, varză coaptă și mămăliguță: ceafa e rumenită bine apoi lăsată peste noapte într-un litru de lapte la cuptorul pe lemne între 150-120 grade. Sucurile din carne împreună cu laptele scăzut și coagulat se blendează, rezultatul fiind un sos excepțional. Varza e doar cu sare și ulei de măsline, tăiată optimi și coaptă în 2 reprize, intens și lent. Mămăliguța e din porumb integral, cu germeni.

Desertul e opțional. Selectează "Fără desert" mai jos, dacă nu vrei desert.
Desert: pere poșate în caramel
Pere din grădină fierte lent în sirop cu mirodenii și apoi îmbrăcate cu un sos caramel cu lapte și unt de casă.
Selectează numărul de porții:

Stoc epuizat

SKU: 787 Categorii: ,

Descriere

Ceafă de porc, varză coaptă și mămăliguță: ceafa e rumenită bine apoi lăsată peste noapte într-un litru de lapte la cuptorul pe lemne între 150-120 grade. Sucurile din carne împreună cu laptele scăzut și coagulat se blendează, rezultatul fiind un sos excepțional. Varza e doar cu sare și ulei de măsline, tăiată optimi și coaptă în 2 reprize, intens și lent. Mămăliguța e din porumb integral, cu germeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *