Site Overlay

2 complete cu Parsi Ratatouille+ 2 salate

Parsi Ratatouille e versiunea celebrului ghiveci de legume franțuzesc adaptată de Niloufer Ichaporia King la bucătăria parsi. E una din  rețetele de la Athanor care au mult succes și la carnivori: vinete și dovlecei tăiate gros, ținute la sare și scurse, apoi tăiate cuburi. Ardei gras, ceapă, fenicul și puțin cartof. Călite în ulei de măsline cu chimion , apoi stinse și fierte lent cu suc și roșii din recolta din vară, după ce am adăugat câteva linguri bune de “Adu Lasan” – pastă de ghimbir cu usturoi. Varianta asta e cu puțini cartofi, tăiați cuburi mici, pentru “substanță”. (Contrar părerii generale aromele de ghimbir și usturoi aproape nu se mai simt distinct în produsul final)

Ca la toate “completele” pentru “pereți” folosim un aluat din făină dură italiană, cu maia, ou, unt, osânză, lapte, dospit lent, iar pentru bază un aluat de tartă cu unt bucăți, combinație care oferă gustul și textura specială pentru o umplutură atât de elaborată. Ingredientele gătite sunt  folosite ca umplutură.

77,00 lei

Completă cu Parsi Rataouille (VEGAN)

- epuizat

Salată de gulii cu mere

- epuizat

- epuizat