fbpx
Site Overlay

Confit de porc în untură de rață la grătar / soubise de ceapă / dulceață ardei iuți / tartă cu mere

From 32,50 lei

Desertul e opțional. Selectează "Fără desert" mai jos, dacă nu vrei desert.
Desert: tartă cu mere
O tartă clasică, cu mere din grădină, scorțișoară, enibahar și aluat cu unt bucăți.
Selectează numărul de porții:

22 în stoc

SKU: 796 Categorii: ,

Descriere

Coteletele de porc sunt mai întâi marinate 48 h cu ierburi și condimente apoi confiate în cuptor în grăsime de rață la 80-90 de grade, peste noapte (8-10 ore), după care sunt băgate în cuptorul încins pentru rumenire (ultimul pas îl veți face acasă). Soubise-ul e o mâncare tradițională franțuzească, cu multă ceapă și orez Arborio în care datorită coacerii îndelungate, gustul de ceapă dispare aproape complet. Dulceața de ardei iuți e din ultimul lor de la CAP Gurbănești și e făcută din 7 soiuri diferite, având o aromă specială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *