fbpx
Site Overlay

Prețuri

Californian Winter

La Athanor practicăm o politică simplă: preț fix pe persoană, tot ce poți mânca din ce gătim în ziua respectivă, 4 feluri, inclusiv desert. Nu sunt incluse băuturile alcoolice și răcoritoare. Poți veni cu băuturile tale de acasă sau alege din cele vinurile și berea pe care le avem în stoc.

Între 16 noiembrie și 29 februarie vom funcționa cu doar 6 locuri, în bucătărie, lângă vatră, gătind “live”. Sub numele “Californian Winter” în fiecare săptămână vom găti un alt meniu de la Lucques. Pentru Californian Winter prețul pe persoană e fix, 150 lei

În preț sunt incluse 4 feluri inclusiv desertul, apa, cafeaua.
Californian Winter include pairing-uri de vinuri și beri artizanale care nu sunt incluse în preț și care sunt opționale.

Rezervarea se face online, cu minim 48h înainte de vizită. Plata se face în avans (sistem de bilete) și nu e returnabilă decât în situații excepționale. (Data rezervării poate fi însă modificată o singură dată în următoarele 90 de zile, după care avansul se pierde) După rezervare se pot discuta un meniu (în limita ingredientelor disponibile la momentul respectiv), preferințe sau cerințe speciale.