Plăcintarium – lumea “completelor”

Ce sunt “Completele de Gurbănești“?

Tehnic, sunt plăcinte, practic sunt feluri de mâncare în toată puterea cuvântului, cu toate ingredientele din felul original, împachetate într-un aluat special. Așa că le-am zis “Complete de Gurbănești”, sau, mai pe scurt, “complete“, ca să le deosebim de plăcinta care la noi e mai degrabă gustare, aperitiv sau desert. Formatul e simplu, și e o combinație între plăcintele rusești numite Rasstegai, tarte și pot pie-urile irlandeze: umplutura nu e complet închisă și e sensibil mai consistentă decât aluatul.

Așadar am luat toate felurile de mâncare de succes de la Athanor și le-am “plăcintizat”, folosind un aluat cu maia, ouă, unt, lapte și osânză care are savoarea pâinii cu maia, dar și un aluat de tartă clasic cu mult unt pentru bază, combinând aroma plăcintelor clasice și textura și dulceața aluatului de tartă. Ingredientele principale sunt umplutura iar sosul rezultat la gătire se toarnă peste umplutură după o primă gătire de 20 de minute.

Inițial salatele au fost opționale dar testele au arătat că savoarea și valoarea nutritivă sunt complete doar cu o salată alături, așa că salata e inclusă automat în pachetul comandat.

Comandă și livrare

Comenzile se pot face până joi la ora 12 și se livrează vineri între 12 și 16 contra unui tarif fix de 20 lei/livrare. Comenzile mai pot fi ridicate de la magazinul Real Foods din Emanoil Porumbaru 72 între aceleași ore pentru numai 5 lei pe comandă.


Procesez…
Succes! Ești în listă.