fbpx
Site Overlay

Athanor la Gastrolab

Athanor e în București iarna asta, duminică, la Gastrolab în Piața Victoriei. 2 februarie, 16:30

De ce?

Unde?

La Athanor în Gurbănești, experiența e vara, pe terasă, în grădină. Iarna avem 6 locuri în bucătărie, lângă vatră, dar iarna, deși experiența e autentică, e greu de venit și totul pare mai departe…

Gastrolab e un restaurant relativ nou, deschis anul trecut dar deja intrat în Gault&Millau, cu o atmosferă de excepție și o listă de vinuri impresionantă. Meniul actual e creat de Nico Lontras, unul din cei mai importanți chefi români ai momentului.

Cum?

Ce meniu și cât costă?

Accesul se face doar pe bază de bilete cumpărate în avans, aici: https://pretix.eu/athanor/gastrolab/

Numărul de locuri fiind limitat, nu e o idee rea să cumpărați bilete din timp, din experiența de până acum, lumea se decide în ultimul moment și asta nu poate mulțumi pe toți.

Abordăm aceleași tipuri de meniuri ca la Gurbănești, 4-5 feluri de mâncare, ceva între un meniu de degustare și unul clasic. Vom avea un pairing de vinuri, alese dintre cele peste 1000 de etichete de sommelierul excepțional al Gastrolab. Prețul e de 175 de lei pe persoană dar numai pentru clienții deja existenți avem o reducere specială de 25 de lei, așa că prețul e același cu cel de la Gurbănești.

Puteți cumpăra bilete mai jos:

Facebook
Facebook
Abonează-te!
Instagram