fbpx
Site Overlay

Athanor pentru vremuri mai bune

Acum stăm acasă, dar viața merge înainte. Cum ne poți (și te poți) ajuta?

Contextul

Proiectele

Urmează o perioadă dificilă pentru toată lumea dar în HORECA, turism și evenimente lucrurile s-au oprit brusc și vor rămâne așa cel puțin o lună de zile. La Gurbănești nu e neplăcut să te izolezi. Avem două proiecte mari de care acum avem timp să ne ocupăm, renovarea terasei și aleilor, spații noi de luat masa în grădină și grădina nouă de legume, pe 1000 mp, împreună cu solarul nou. Proiectele sunt însă sum semnul întrebării pentru că cash flow-ul a devenit brusc zero.

Renovările. Ne propunem să acoperim permanent terasa, unde să avem 24 de locuri la umbră, așa încât pe timpul verii să vă simțiți confortabil chiar dacă e foarte cald. Apoi vrem să renovăm și să finisăm hambarul de lângă terasă, să ținem acolo vesela, mesele de servire și frigiderele cu băuturi. Umbrelele mari vrem să le mutăm în grădina de trandafiri și grădina de legume, cu hamace unde să poți picoti ferit de restul invitaților. Mai sunt aleile cu un traseu mai logic și spațiul de la cuptor și grătar. În fine, facem o grădină de legume pe aproape 1000 mp, să folosim ca ingrediente doar legumele noastre.

Oferta

Procedura

Am pus în vânzare bilete open-date, valabile tot anul 2020 dar care vor putea fi cumpărate doar pe perioada crizei.

Prețul e de 100 lei/persoană în loc de 150 lei/persoană. În felul ăsta noi avem bani să continuăm proiectele iar tu vei beneficia de o masă excelentă la un discount neobișnuit pentr noi 🙂

Biletele open-date presupun să urmați aceiași pași ca la o rezervare obișnuită:

  • telefonați cu minim 3 zile înainte de data la care doriți să veniți pentru a confirma numărul de persoane, data și ora.
  • meniul e fix, determinat de perioada și ingrediente iar cerințele speciale trebuie discutate la momentul rezervării

Poți cumpăra bilete open-date aici:

)