Plăcintarium – lumea “completelor”

Ce sunt “Completele de Gurbănești“?

Tehnic, sunt plăcinte, practic sunt feluri de mâncare în toată puterea cuvântului, cu toate ingredientele din felul original, împachetate într-un aluat special. Așa că le-am zis “Complete de Gurbănești”, sau, mai pe scurt, “complete“, ca să le deosebim de plăcinta snack, aperitiv sau desert. Formatul e simplu, împrumutat de la plăcintele rusești numite Rasstegai și de la tarte: umplutura nu e complet închisă.

Așadar am luat toate felurile de mâncare de succes de la Athanor și le-am “plăcintizat”, folosind un aluat cu maia, ouă, unt, lapte și osânză care are savoarea pâinii cu maia, dar și un aluat de tartă clasic cu mult unt pentru bază, combinând aroma plăcintelor clasice și textura crocantă a aluatului de tartă. Ingredientele principale sunt umplutura iar sosul rezultat la gătire se toarnă peste umplutură după o primă gătire de 20 de minute.

Inițial salatele au fost opționale dar testele au arătat că avoarea și valoarea nutritivă sunt complete doar cu o salată alături, așa că salata e inclusă automat în pachetul comandat.

Comandă și livrare

Comenzile se pot face până marți respectiv vineri la ora 12 și se livrează miercuri și sâmbătă între 14 și 17 contra unui tarif fix de 20 lei/livrare. Comenzile mai pot fi ridicate de la magazinul Real Foods din Emanoil Porumbaru 72 între aceleași ore pentru numai 5 lei pe comandă (deocamdată gratuit).


Procesez…
Succes! Ești în listă.