Ceafă de porc brasată 8h în lapte, cu varză coaptă

80,00 lei400,00 lei TVA inclus

E practic aceeași rețetă italiană excepțională din cartea Marcellei Hazan pe care o servim la terasă: ceafa se ține la sare 24 h, e bine rumenită pe toate părțile, apoi e brasată 8-10 h (peste noapte) în cuptor, la temperatură joasă, în lapte de la vacă. Vine însoțită de varză tăiată optimi, coaptă în mai multe reprize  cu sare și ulei de măsline. O porție are 200 gr de carne / 50 gr de sos / 150 gr varză.

 

SKU: 1042-1 Categorie:

Descriere

E practic aceeași rețetă italiană excepțională din cartea Marcellei Hazan pe care o servim la terasă: ceafa se ține la sare 24 h, e bine rumenită pe toate părțile, apoi e brasată 8-10 h (peste noapte) în cuptor, la temperatură joasă, în lapte de la vacă. Vine însoțită de varză tăiată optimi, coaptă în mai multe reprize  cu sare și ulei de măsline.  Sosul de la brasare, care conține toate zemurile de la coacere și laptele scăzut, se blendează și se ambalează separat. Îl veți adăuga  înainte de a  pune la încălzit. Doar trei ingrediente care generează o complexitate uluitoare (fără exagerare) de gusturi. O porție are 200 gr de carne / 50 gr de sos / 150 gr varză.

 

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
Număr de porții

2, 6, 12

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.